www.filtre-auto.ro | www.discuri-frana.ro
Placute frana
  


 

Bine ati venit !

Acest site a fost facut pentru a strange la un loc cei mai apreciati producatori de placute de frana la nivel mondial. Oferta cuprinde o gama larga de placute de frana incepand de la placutele standard, pana la placutele sport si de circuit. Scopul siteului urmareste sa va aduca cele mai bune oferte de pe piata pentru placutele de frana, la o calitate incontestabila garantata de renumele partenerilor nostri.Furtune frana GOODRIDGE
(beneficiaza de garantie pe viata)

Oferta Goodridge include:
- Kituri furtune de frana bolt-on pentru peste 500 de modele.
- Kituri custom realizate avand ca model furtunele vechi (frana, apa, benzina, ulei)(termen de livrare 10 zile)
- Furtune si fittinguri pentru apa, ulei, lichid de frana, benzina care se pot folosi pentru absolut orice aplicatie si care se pot asambla foarte usor.

Furtunele de frana (sau racordurile flexibile) prin care sunt conectati etrierii/tamburii sunt in mod obisnuit fabricate din cauciuc, fiind singura componenta elastica a sistemului de franare. Chiar si atunci cand sunt noi, acestea se dilata si pot absorbi pana la 20% din presiune, ducand astfel la scaderea cu acelasi procent al fortei de franare. Fenomenul se amplifica atunci cand furtunele imbatranesc (termenul de garantie pentru furtunele de cauciuc este de doar 2 ani) sau cand temperatura lichidului de frana creste (in cazul franarilor repetate, temperatura lichidului poate depasi la 200C).
EX: In momentul franarii, pedala ar trebui sa se deplaseze pana cand ambele placute sunt in contact cu discul si apoi sa devina tare ca si cum se apasa pe o piatra.. In realitate pedala este "elastica" si se deplaseaza in continuare datorita furtunelor care se dilata.

Furtunele Goodridge sunt fabricate din teflon si nu isi modifica proprietatile in functie de temperatura iar ca masura suplimentara impotriva dilatarii sunt imbracate in camasa metalica din otel inoxidabil.

Fata de furtunele din cauciuc care au termen de garantie 3 ani (dupa 3 ani se recomanda inlocuirea lor insa nimeni nu o face), Goodridge ofera garantie pe viata pentru toate tipurile de furtune.

Beneficii:
- Marirea fortei de apasare a placutei pe disc cu costuri foarte mici si avand acelasi efect cu inlocuirea etrierului cu unul cu pistonas mai mare.
- "Oboseala" care apare la temperaturi mari se reduce chiar si pentru placutele standard
- Pentru cei care sunt obisnuiti sa conduca "la limita" - forta de apasare pe pedala se poate doza foarte precis si se evita mult mai usor blocarea rotilor sau intrarea in functiune a ABS-ului.
- Garantie pe viata

Odata cu schimbarea furtunelor de frana se recomanda si schimbarea lichidului de frana. 
 
www.revizie-completa.ro | www.honda-shop.ro | www.eventsauto.ro            cum cumpar ? | contact | informatii legale | confidentialitatea datelor
© Copyright 2022 Coasta de Est Tuning